Menu   Email

logo_kunnerup

Klinik Kunnerup er en enkeltmandsvirksomhed uden ansatte. Jeg laver biodynamisk og mekanisk Kranio-Sakral behandling. Nedenfor kan du se, hvilke oplysninger jeg gemmer om dig og hvordan de håndteres.

EU´s regler for persondata (GPDR) betyder at du skal give tilladelse / samtykke til, at jeg opbevarer informationer om dig.

Jeg har journalpligt og er derfor registreret hos Datatilsynet som journal-førende. Når du kommer til den første behandling, skal du underskrive en samtykke-erklæring, som giver mig lov til at føre journal. Jornalen indeholder oplysninger om, hvorfor du ønsker behandling, hvad behandlingen har indeholdt og din reaktion på den. Din journal er et fysisk stykke papir som opbevares aflåst i mit arbejdsrum. Din journal ligger ikke online. Jeg destruerer din journal 1 år efter din sidste aftale/behandling hos mig.

Jeg fører logbog med dato for behandling, for-og efternavn samt tlf. nr. i forhold til skattevæsnet. Logbog opbevares i fem år. Jeg har tavshedspligt og videregiver ikke oplysninger om dig, eller dine behandlinger hos mig til 3. person. Efter behandling skriver jeg anonym kvittering, betalingen er enten kontant eller via mobilepay. Betalings data håndteres af banken.

Den dataansvarlige for Klinik Kunnerup: Lene Kunnerup

Risikovurdering: Generelt lav. Jeg har ikke personlige data liggende online. Jeg begrænser mængden af data, mails jf. ovenstående.Jeg indhenter kun oplysninger jeg skal bruge til at gennemføre din behandling og videregiver ikke disse oplysninger.

Som registreret hos Lene Kunnerup har du ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Kontakt klinikken hvis du ønsker data slettet eller indsigt i data om dig.

Se mere om Klinik Kunnerups privatlivspolitik her

Se mere om persondataforordningen her: www.datatilsynet.dk.